Wil jij ook voor Bella! huishoudhulp poetsen? strijken? wassen? kuisen?

Hallo Bella!-kandidaat,

Leuk dat je bij het Bella! Team wil horen.

Hou jij van poetsen en poets je het ook zorgvuldig? Ben jij loyaal, betrouwbaar, eerlijk en een echte doorzetter op wie ik kan rekenen in alle omstandigheden? Wil je graag in je eigen regio werken en de mogelijk hebben om je uren zelf te bepalen? Wil jij meewerken om van Bella! huishoudhulp een dienstenchequebedrijf te maken dat het verschil maakt in de sector?

Dan ben jij de ideale kandidaat om een echte Bella! (of Bello!) te worden. 🙂

Bij Bella! houden we van een persoonlijk contact en stellen wij alles in het werk zodat onze medewerkers zich steeds goed in hun vel voelen. Bovendien mag je rekenen op een correcte vergoeding cfr PC 322.01 en een STIPTE betaling (hetgeen niet altijd gebeurt in de sector).

Heb jij zin in een carrière bij Bella! huishoudhulp? Solliciteer dan vandaag nog via deze pagina.

Aan de hand van onderstaand invulformulier kan je mij nuttige informatie geven die nodig is om jou snel te leren kennen. Vul dit formulier zo compleet mogelijk in. Laat mij ook zeker weten waarom je voor Bella! kiest en wat je verwachtingen zijn.

Opgelet!
Vergeet ook zeker niet om je CV toe te voegen aan dit formulier.

Na een positieve evaluatie neem ik terug contact met je op om je persoonlijk beter te leren kennen en te zien wat jouw dromen en ambities zijn. Uiteraard kijk ik ernaar uit om ook jou op te nemen in mijn Bella! Team. En vergeet niet: “IEDEREEN” DIE WIL WERKEN IS WELKOM BIJ BELLA!

Alvast bedankt voor je interesse en misschien tot binnenkort.

Laura Natale

Algemene gegevens


Persoonlijke gegevens


Over je huidige situatie


Jouw CV

Om een duidelijker beeld van jou te krijgen en je kansen te vergroten om sneller aan het werk te kunnen, is het nodig om uw CV toe te voegen. Gelieve ook de contactgegevens van je laatste werkgever duidelijk op je CV te vermelden.