Na meer dan 9 jaar actief te zijn in de Dienstencheques sector is het eindelijk zo ver. Vanaf vandaag start ik mijn eigen Dienstenchequebedrijf Bella! huishoudhulp. Niet zomaar een dienstenchequebedrijf maar een bedrijf waar zowel poetshulpen als klanten kunnen genieten van een persoonlijke aanpak.

Een aanpak waar ik in heel mijn carrière niet altijd de mogelijkheid toe had owv andere bedrijfsvisies of het puur resultaatgericht denken binnen de meeste bedrijven. Bij Bella! werkt dit anders.

Bella! staat voor Mooi … het leven is te kort en te mooi om deze al poetsend door te brengen tijdens uw vrije uurtjes. Een enthousiast team van Bella’s zorgt ervoor dat jouw huis mooi, fris en professioneel gekuist is zodat thuiskomen een waar feest is.

Door gebruik te maken van Dienstencheques wordt dit ook nog eens zeer betaalbaar. Vanaf 7,20 EUR/uur (na belastingaftrek) geniet je al van jouw Bella in huis.

Heb jij ook nood aan wat extra tijd voor jezelf of kan je ook wat extra hulp in huis gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Met veel plezier zorgen wij voor de perfecte Bella bij jouw thuis.

Groetjes en tot snel! 😉

Laura Natale – Bella! huishoudhulp