Diensten

Wat kan Bella! huishoudhulp voor u doen?

Schoonmaak

Poetsen, kuisen, schoonmaken, opruimen, … alles wordt door onze Bella’s mooi gedaan zodat je op een comfortabele manier kan thuiskomen in een fris en proper huis.

Strijken

Zie je op tegen die berg strijk die op je staat te wachten? Onze Bella’s alvast niet. In een mum van tijd liggen ook jouw spullen weer netjes gestreken in je kast. Klaar om gedragen te worden.

Koken

Afhaalmaaltijden of fast food na een drukke werkdag? Neen, onze Bella’s zorgen voor een gezonde en smakelijke maaltijd. Zo blijf je gezond en het is nog lekker ook.

Wassen

Maximaal genieten van je vrije tijd kan. Onze Bella! huishoudhulpen zorgen ook voor de was en de plas zodat je ook deze huishoudelijke taak niet in je hoofd moet steken. Heerlijk toch!?

Klein verstelwerk

Een scheur in je lievelingskleedje? Of een gaatje in die heerlijk warme sokken. Geen probleem. Onze Bella’s herstellen kleine kledingstukken zodat jij ze weer kan dragen alsof ze nieuw zijn. 🙂

La vita è Bella!

Kiezen voor een huishoudhulp is kiezen voor extra tijd voor jezelf. La vita è Bella! en dus te mooi om na je zware dagtaak je vrije tijd al poetsend door te brengen.

Bella! huishoudhulp bezorgt je de ideale huishoudhulp die met passie en zorg volgende huishoudelijke taken van jou kan overnemen:

  • schoonmaken,
  • wassen,
  • strijken,
  • klein verstelwerk,
  • maaltijden bereiden
  • en boodschappen doen.

Wij vinden het zeer belangrijk dat er een goeie ‘klik’ is met je Bella! hulp in huis zodat jij met een blij gevoel en in alle vertrouwen tijd kan nemen voor jezelf.

Een Bella! huishoudhulp betekent voor jou:

  • duidelijke afspraken,
  • en een correcte opvolging van je persoonlijke wensen.

Bella! huishoudhulp zet zich steeds 100% in om de dagelijkse planningen in goede banen te leiden. Onze huisregels worden elk jaar opnieuw aan onze klanten bezorgd en zijn steeds beschikbaar op eenvoudige vraag.

Huishoudhulp met Dienstencheques

Bella! huishoudhulp is een dienstenchequebedrijf. Ben je nog niet ingeschreven in het dienstenchequesysteem, dan kan je dit doen via: www.dienstencheques-vlaanderen.be.

Op deze site vind je ook alle info over de dienstencheque terug.

Bella! huishoudhulp werkt hoofdzakelijk met het snelle en veilige elektronische betaalsysteem. In uitzonderlijke gevallen aanvaarden we ook papieren dienstencheques.

Via de site www.dienstencheques-vlaanderen.be kan je met een paar eenvoudige ‘muiskliks’ omschakelen van papieren naar elektronische dienstencheques.

Voor hulp en begeleiding van je bestelling kan je uiteraard ook terecht in ons kantoor te Zonhoven. Met de glimlach sta ik vrijblijvend voor je klaar met alle nodige uitleg. 😉

Wat kost een Bella! huishoudhulp.

Kwalitatieve huishoudhulp aan een zeer democratische prijs.

De aankoopprijs van een dienstencheque is vastgesteld op 9 euro voor de eerste 400 bestelde dienstencheques en op 10 euro voor de volgende 100 (de limiet per gebruiker is beperkt tot 500 dienstencheques per kalenderjaar). Voor 1 uur geleverde huishoudhulp heb je 1 dienstencheque nodig.

Als uw gezin bestaat uit meerdere gebruikers van dienstencheques is er een globale limiet voorzien van 1000 dienstencheques per gezin. Het gezin wordt gedefinieerd als “alle personen die volgens het attest van gezinssamenstelling uit het bevolkingsregister ingeschreven zijn op hetzelfde adres”.

Het bedrag dat je voor je dienstencheques betaalt, geeft je recht op een belastingsvermindering van 30% (voor de 1e 155 dienstencheques). De werkelijke kost voor een dienstencheque (na fiscale aftrek) bedraagt dus 6,30 euro. Het maximum fiscaal aftrekbaar bedrag is momenteel € 1380 per persoon.

Bij Bella! huishoudhulp worden er GEEN extra kosten aangerekend zoals bij sommige andere bedrijven!

Een huishoudhulp voor 6,30 EUR (na belastingaftrek) is volledig verzekerd en in orde met ALLES.

Op zoek naar een Bella! huishoudhulp? Of wil je graag een Bella worden?

Neem dan vlug contact met ons op. Via de invulformulieren kunnen we snel beschikken over alle nodige informatie om u snel verder te helpen. We kijken er alvast naar uit om u te mogen ontmoeten. 😉