Over mezelf

Laura Natale

Hallo allemaal

Ik ben Laura! In 2000 ben ik verhuisd naar België voor de liefde. Ik was toen 24 jaar en behalve een diploma Rechten en mijn dromen in mijn valies…kwam ik helemaal alleen naar hier voor het grootste avontuur van mijn leven.

In die tijd sprak ik nog geen woord Nederlands of Frans… enkel Engels en Italiaans uiteraard. Ik had zoveel projecten en uitdagingen in mijn hoofd, zoveel te ontdekken….

Stilaan begon ik de Belgische cultuur te leren kennen en appreciëren en mijn eigen carrière op te bouwen. Ik startte als afwasser in een klein Italiaans restaurant terwijl ik een eigen weg baande tussen de moeilijke Nederlandse lessen. Goed integreren was voor mij een noodzakelijke stap voor het realiseren van mijn droom.

Mijn eigen zaak runnen is voor mij de mooiste beloning voor het harde werk en integratie.

Zoektocht naar mijn droom

Nadien begon ik te werken als helpdeskmedewerker voor Italië in een groot Amerikaans bedrijf te Brussel. Na 4 jaar in België te zijn, kreeg ik mijn eerste grote opportuniteit: werken als uitzendconsulente in een jong dynamisch interimkantoor te Maasmechelen … volledig in het Nederlands. Een ware beproeving maar de beste leerschool ooit.

Hier kon ik EINDELIJK gebruik maken van mijn kennis en voltooide studies. De sociale wetgeving boeide mij enorm! En zo ontdekte ik een ware liefde voor personeelszaken. Na diverse jaren in de interimwereld actief te zijn ben ik contact gekomen met het  Dienstenchequessysteem.

Ik ontdekte PURE PASSIE voor het systeem! Ik kon mijn coachingsvaardigheden toepassen om het personeel te begeleiden en te steunen. Ik kon mensen aan het werk helpen, klanten helpen en iedereen trachten tevreden te houden.

Echter botste ik in veel dienstenchequesbedrijven tegen de regels en visies aan van anderen. Ik merkte dat ik door het “resultaat gericht denken” te weinig tijd had om te luisteren naar medewerkers, te luisteren naar klanten en niet altijd steun en hulp kon bieden waar nodig.

Nu 16 jaar later en met een rugzak van 9 jaar ervaring als Dienstenchequesverantwoordelijke heb ik besloten om mijn eigen droom waar maken.

Ik start mijn eigen bedrijf Bella!

Waarom?

Ik wil graag mijn eigen accenten leggen en mensen helpen, coachen, aan het werk zetten en begeleiden op mijn eigen manier en met alle tijd die ik zelf nodig acht. Ik streef het “Feel Good” principe na, waarbij zowel klant als poetshulp zich goed voelen in hun vel en ook goed bij elkaar. Het moet als het ware Picco Bella klikken.

Mijn uitgangspunten:

  • Eén aanspreekpunt voor al uw vragen, opmerkingen, … zowel voor klant als medewerker. Dat ben ikzelf 😉
  • Een luisterend oor zijn voor mijn poetsvrouwen/poetsmannen en klanten. Ook als werkgever vind ik dat we een belangrijke sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben.
  • Extra zorg dragen voor elke medewerker en klant. Geen nummer gevoel, maar iedereen zien als een waardig en unieke persoon.
  • Paraat staan voor mijn klanten, 100% mijn aandacht kunnen geven en optreden in geval van nood.

Spreekt deze visie hierboven jou niet aan? Dan zijn we niet voor elkaar bestemd. 🙁
Indien je je wel volledig kan vinden in mijn visie, enthousiasme en PERSOONLIJKE aanpak. Waar wacht je dan op? Contacteer me en laten we samen deze droom realiseren. Zonder jullie is dit namelijk niet mogelijk. 🙂 😀

Op zoek naar een Bella! huishoudhulp? Of wil je graag een Bella worden?

Neem dan vlug contact met ons op. Via de invulformulieren kunnen we snel beschikken over alle nodige informatie om u snel verder te helpen. We kijken er alvast naar uit om u te mogen ontmoeten. 😉