Over Bella

Waarom Bella!?

De naam BELLA! heb ik gekozen om mijn Italiaanse roots te benadrukken. Bella betekent MOOI, maar ook PROPER. Bella is ook de roepnaam die ik kreeg van mijn vriendinnen sinds ik hier in België woon en waarmee ik ook hun LIEFDEVOL aanspreek. Bella is..BELLA!

Bella betekent mooi, proper maar ook liefdevol.

Mijn team… de Bella’s

De huishoudhulpen van Bella! zijn mooi op elk vlak. Ze zijn geselecteerd op basis van de waarden en normen die we bij Bella! heel erg belangrijk vinden: betrouwbaarheid, eerlijkheid, beleefdheid, nauwkeurig en hardwerkend en met een hart voor de job en andere mensen. Bella! is een team, geen groep van individuele mensen die enkel op hun eigen zijn. Wij helpen elkaar en waarderen ook elkanders werk.  Bij Bella! willen we ervoor zorgen dat de harde job van poetsvrouw ook de waardering krijgt die het verdient.

Missie en visie!?

Bella! is een klein maar zeer dynamisch bedrijf dat streeft naar de ideale balans tussen kwalitatieve thuishulp, gemotiveerde Bella! huishoudhulpen en grote klantentevredenheid. Respect voor klant én medewerker staat hierbij centraal.

Dankzij een voortdurende communicatie met alle partijen vinden wij steeds de perfecte match tussen onze Bella’s en klant met als uitgangspunt beiden tijd te schenken om meer evenwicht te vinden tussen werk en privéleven.

Bij Bella! huishoudhulp streef ik ook naar een langdurige en vaste samenwerking tussen klant en poetsvrouw. Bovendien voer ik ook een streng absenteïsme beleid om deze continuïteit en regelmaat te bieden. Om onze poetshulpen maximaal te ondersteunen, investeren wij bij Bella! steeds in opleidingen (zowel intern als extern). Zo bent u steeds zeker van een poetshulp die professioneel en vakkundig te werk gaat.

Ondanks de drukte die eigen is aan de sector vinden we het bij Bella! zeer belangrijk dat er steeds tijd gemaakt wordt voor een goed gesprek. Zowel voor klanten als huishoudhulpen wordt zelfs in de grootste drukte een time-out ingesteld zodoende dat iedereen zich steeds goed en lekker in zijn/haar vel voelt. La vita è Bella! per tutti 🙂

Mindful ondernemen is belangrijk bij Bella!
Iemand die zich goed voelt in zijn/haar vel presteert nu eenmaal beter.

Op zoek naar een Bella! huishoudhulp? Of wil je graag een Bella worden?

Neem dan vlug contact met ons op. Via de invulformulieren kunnen we snel beschikken over alle nodige informatie om u snel verder te helpen. We kijken er alvast naar uit om u te mogen ontmoeten. 😉